LK Junioren B/C/D Roermond

Vandaag was het LK voor de B/C/D junioren in Roermond.
Het weer was niet al te best en werd zelfs korte tijd stilgelegd vanwege onweer en heftige regen. Maar het regende ook medailles en nieuwe pr’s voor onze atleten! Allereerst veroverde het estafette-team van de MC (Puck Berendschot, Renée Moers, Julie Heckers en Birgit Olislagers) tijdens een spannende race een mooie 2e plaats. Bij het verspringen behaalde Birgit Olislagers een nieuw pr en een zilveren medaille en de bronzen medaille op de sprint. Renée Moers behaalde een nieuw pr bij het verspringen en verbeterde haar tijd met 10sec. op de 800m. Puck Berendschot verbeterde wederom haar tijd op de 80m horden. Sven Biallass, JC was bij de series 3e bij de sprint, maar miste jammer genoeg net het brons bij de finale. Jaybre Wau, MD, werd 3e bij het kogelstoten en bij de sprint behaalde ze de gouden medaille. Jip vd Heuvel en Falco Aarts beide JC, liepen een mooie 1000m waarbij Falco alles op alles zette en de zilveren medaille veroverde. Alex van Gelderen en Daniel Sanders, JB, liepen ook een hele mooie 800m. Carlijn van Kersen MB, behaalde bij de 800m de bronzen medaille en Merel Olislagers, ook MB, behaalde eveneens een bronzen medaille op de sprint. Doorweekt keerden allen huiswaarts, maar ondanks al het hemelwater werd het zo toch nog een hele mooie dag.

Delen met: