Maastricht Sport IRONMAN Night Run

In de aanloop van de IRONMAN Maastricht-Limburg is de Maastricht Sport IRONMAN Night Run toegevoegd aan het programma. Het is een 5 km loop geschikt voor alle niveaus en leeftijden! De loop begint vrijdag 29 juli om 21.30 uur.

Leden van Atletiek Maastricht krijgen de mogelijkheid om gratis clinics in aanloop voor  dit evenement bij te wonen.  Onderleiding van Ricardo Floris en atleten uit het talententeam van atletiek Maastricht kunnen jullie je voorbereiden op het evenement.

In de trainingen komen aan bod: 1: Looptechniek, 2:interval , 3: warming up voor een wedstrijd.

Niveaus:  Iedereen kan meedoen!  De trainingen worden persoonlijk afgestemd en iedereen kan op zijn eigen niveau trainen.

Wanneer:  Dinsdag 28 juni, Woensdag 6 juli en Woensdag 13 juli.

Tijd: 18.45

Deelnemen: Je mag elke training meedoen, vol is vol! Maximaal 30 deelnemers.

Delen met: