Europese erkenning Abdijcross

De organisatie van de Abdijcross in Kerkrade heeft van de Europese atletiekbond EAA bericht ontvangen dat de internationale atletiekcross vanaf 2017 de status van EAA permit meeting krijgt. De 53ste Abdijcross in het weekend van 14 en 15 januari 2017 te Rolduc behoort hiermee tot de tien Permit Meetings Crossen in Europa. Deze EAA-status is mede mogelijk gemaakt met de volle steun van de gemeente Kerkrade, de medewerking van de directie van Abdij Rolduc en de trouwe sponsoren. Atletiekvereniging Achilles-Top Kerkrade is blij met deze toekenning, waardoor de Abdijcross een beschermde status krijgt en nog meer belangstelling zal ondervinden van buiten- en binnenlandse topatleten.

Inschrijving geopend
De inschrijving voor deelname aan de diverse lopen tijdens de 53ste editie van de Abdijcross in het weekend van 13, 14 en 15 januari 2017 is geopend. Inschrijven kan via de links die zijn aangebracht bij de rubrieken op de website of rechtstreeks via www.inschrijven.nl. De inschrijvingstermijn voor de
wedstrijdonderdelen is tot 8 januari. Voor deelname aan de Ladies Night Fun Run op vrijdag 13 januari geldt de sluitingstermijn van 15 december. Dus wacht niet te lang en schrijf in.

Download hier de flyer!
Ga naar de website van de Abdijcross

Delen met: