Goede prestaties en PRs tijdens de 2e senioren competitie in Breda

Op zondag 28 mei vond de tweede competitiewedstrijd voor de senioren plaats in Breda. Zoals gewoonlijk verzamelden we met z’n allen om 9 uur bij de Geusselt. Het damesteam bestond deze keer maar uit 4 dames. Ondanks dat niet alle onderdelen bezet waren, konden de dames toch mooie prestaties leveren. Kaija haalde een PR op speer, Carlijn liep een goede 800 meter en is weer helemaal terug van weggeweest, Merel liep een mooie 100 meter en Christel haalde maar liefst 2 PRs op de 100 en 200 meter!

Bij de mannen stonden er 6 atleten aan de start. Zoals elk jaar versterkte Remko de mannen op de 3000 meter steeple, met een PR deze keer. Nieuwkomer Milan liep een mooie 100 meter en wierp een PR met speer. Onze vaste kogelstoter Niels stootte verder dan de vorige keer en was ook tevreden. Luigi zette prima prestaties neer op 400 horden en ver. Rick liep prima tijden op de 200 en 400 meter, en als laatste liep Guy een nette race op de 1500 meter.

Natuurlijk was Tos ook weer van de partij als ploegleider EN jurylid, bedankt Tos!!

Al met al mooie prestaties, ondanks het warme weer. Op naar de derde competitiewedstrijd (en BBQ!) in Nijmegen op 18 juni.

Delen met: