Nieuwsflits!

2e editie triAMlon; belangrijke informatie!

HELAAS: door de weeromstandigheden wordt het zwemwater té koud om een verantwoorde triAMlon te kunnen laten plaatsvinden en is dit evenement geannuleerd. Meer informatie leest u hier.

17 september a.s. vindt voor de 2de keer de mini-triatlon van AM “triAMlon” plaats, op en rond sportpark & zwembad Jekerdal.

DEELNAME
De inschrijftermijn voor deelname aan deze triAMlon is gesloten, er zijn géén na-inschrijvingen mogelijk. 87 Deelnemers hebben zich aangemeld: 68 individuele inschrijvingen en 19 startnummers voor teamdeelname. 

Belangrijke informatie voor deelnemers is te vinden via deze link. Dit is het document dat genoemd wordt in de mail van 18 augustus; lees deze informatie goed vóór aanvang ter voorbereiding, of download het. In je persoonlijke mail staat vermeld in welke wave je start, met de starttijden. 

De onderdelen van de triAMlon zijn:
400 meter zwemmen, 21 km fietsen en 7 km hardlopen. 

STARTNUMMERS afhalen
Deze kun je afhalen op zaterdag 16 september tussen 11.30 en 14.00 uur bij de atletiekbaan Jekerdal, bij het materiaalhok. Ben je verhinderd, laat dan iemand anders je envelop met startnummer ophalen.

Klik hier voor de uitgebreide informatie!

Delen met:
X