Nieuwsflits!

Finalewedstrijd Athletic Champs 2017

Afgelopen jaar hebben wij met een grote groep deelgenomen aan de Athletic Champs. Dit zijn de competitiewedstrijden van de Pupillen. Afgelopen zondag 17 september stonden 26 atleten bij Avon in Heerlen op de atletiekbaan om weer te gaan presteren. Door het grote aantal atleten hadden wij drie sterke teams kunnen maken voor de wedstrijd. De wedstrijd bestaat uit één team estafette en één 6-kamp. De onderdelen verschillen per wedstrijd. Ook op deze wedstrijd hebben de Pupillen hun PR’s kunnen verbeteren. Na afloop hebben de Pupillen een mooi diploma mogen ontvangen met hun prestaties erop.

De plaatsen die behaald zijn tijdens deze vier wedstrijden van het afgelopen jaar zijn vier keer de 3de plaats, zes keer de 2de plaats en twee keer de 1ste plaats. 

Na de wedstrijd was er ook nog een stadion-cross waar een extra prijs te winnen was. Bij de BC-Pupillen jongens won Siep Trommelen de gouden medaille. Bij de A-Pupillen meisjes won Merel Schoemaker zilver en bij de A-Pupillen jongens won Gido Geuskens zilver. Gefeliciteerd!

Voor foto’s van de gehele wedstrijd van afgelopen zondag zie link: https://www.dropbox.com/sh/zvfwrx86qjgasca/AAASdWLj_E0uT-PsbN5vnVmYa?dl=0

Delen met:
X