Nieuwsflits!

Even voorstellen : het AM massageteam

Al geruime tijd is het massageteam aan de slag om geblesseerde atleten bij te staan zodat zij zo snel mogelijk weer hun sport kunnen beoefenen.
Hoog tijd dus om deze mensen voor te stellen!

Het professionele team van gediplomeerde sportmasseurs bestaat uit Hans Emmen, Guillaume Heemels en Wilbert Huls. Zij zorgen ervoor dat door hun inzet, uitval door blessures zoveel mogelijk wordt voorkomen of verminderd. Zij zijn het eerste aanspreekpunt van atleten en trainers bij pijntjes en klachten tijdens of als gevolg van het sporten.

De activiteiten van de sportmasseurs kunnen bestaan uit het verlenen van eerste hulp bij sportongevallen, massage en preventieve handelingen om blessures te voorkomen. Denk bij dit laatste aan gerichte oefeningen om de blessure te verlichten. Indien nodig verwijzen de sportmasseurs door naar andere sportzorgprofessionals zoals (sport)fysiotherapeut of sportarts. En heb je een vraag over blessurevrij sporten? Ook dan ben je bij onze sportmasseurs aan het goede adres! Kortom: heb je (bijna) een blessure of een dringende vraag hierover?

Het team Hans, Guillaume en Wilbert staat bij toerbeurt iedere zaterdag voor je klaar vanaf 11.00uur. Uiteraard is deze service voor alle leden: zowel voor baanatleten als voor de recreatieve hardlopers en natuurlijk voor de beoefenaars van de wandelsport.

Delen met:
X