Nieuwsflits!

Uitbreiding trainers baanafdeling

Vanaf november 2017 kunnen we vijf nieuwe baantrainers-in-spé verwelkomen bij de groep C/D-junioren! Zij gaan als assistent-trainer meelopen met de juniorentrainers. Bij de junioren D komt Helma Kremer-Dassen ons versterken op beide trainingsavonden. Zij kan haar ervaring als oud-atlete van Kimbria inzetten om onze ambitieuze atleten te begeleiden. Ook Michel Deckers is een ervaren atleet die in 2017 heeft deelgenomen aan de IronMan. Sinds kort traint hij een groepje asielzoekers voor deelname aan de IronMan in 2018. Michel is als assistent-trainer aanwezig op de donderdagen. Bij de junioren C maken we dankbaar gebruik van de ervaring van twee senior atleten. Christel van Rooy is als atlete opgenomen in het talentteam van Atletiek Maastricht en heeft veel ervaring in verschillende atletiekonderdelen. Guy Maas heeft vooral veel ervaring in de verschillende loopdisciplines. Lars Vorstermans (niet op de foto) sluit de rij: hij gaat van januari 2018 werptraining geven. Atletiek Maastricht wenst hen veel plezier en succes als trainer!

Delen met:
X