Nieuwsflits!

Zweit veur Leid: Broodnodige kansen bieden

Het zou fantastisch zijn als je het door de Lionsclub Maastricht gekozen project Stichting LEFteam sociale bakkerij wilt helpen realiseren door samen met andere lopers mee te lopen met Zweit veur Leid op zondag 21 januari 2018.
Door via de Lionsclub Maastricht in te schrijven help je ons doel te realiseren.

Broodnodige kansen bieden
Stichting LEFteam heeft als doel – in samenwerking met scholen en organisaties die jongeren vanuit passie in beweging willen krijgen – een daginvulling te bieden en hen te motiveren tot hun volgende stap in de samenleving. Ook in Maastricht zijn er veel jongeren die door omstandigheden tussen wal en het schip geraken.

Zeker in de leeftijd 18 t/m 23 jaar speelt dit een grote rol. Tijdens het traject bij LEF ontdekken de jongeren waar hun kracht ligt. De LEFjongere is vervolgens gemotiveerd een (passende) opleiding te volgen of een leerwerkplaats te vinden. De sociale bakkerij is nieuw in het traject dat wordt aangeboden. Je kunt meer over ons goede doel nalezen op [link verwerken].

Loop mee en steun ons goede doel
Meelopen kost € 25,–. Je loopt een prachtig parcours, waarbij je kunt kiezen tussen 4, 8 of 12 km. Alle lopers worden aangemoedigd door duizenden supporters en ondersteund door muziekbands. Het wordt een geweldig feest! Een gezellig evenement ook om met je familie, vrienden of buren samen te lopen!

Door mee te lopen start je het nieuwe jaar met een sportieve uitdaging en maak je het mogelijk dat jongeren die het even wat moeilijker hebben, de draad weer kunnen oppakken.

Meld je nu aan
Klik hier en meld je aan. Via ons inschrijfformulier, komt het inschrijfgeld geheel ten goede aan ‘Stichting LEFteam, sociale bakkerij’. Doen dus!

Met hartelijke en sportieve groet,

Lionscommissie, Zweit veur Leid 2018
Roel Hetterscheidt
Dré Thewessen
Willem Lemmens

Delen met:
X