Nieuwsflits!

Vlakwatercross Venray

Op het parcours van het Vlakwater in Venray werd in de een na laatste wedstrijd van het Limbracrosscircuit flink gestreden om nog wat punten te halen voor het eindklassement. Dit alles gebeurde op een mooie zonnige zondagmiddag.

Voor Atletiek Maastricht kwamen vandaag Bij de A pupillen Jules Trommelen en bij de B pupillen zijn jongere broertje Siep Trommelen in actie. Voor de jongens pupillen A stonden 3 rondes , 1500 meter, op het programma met 34 Atleten aan de start was er genoeg concurrentie vandaag.

Na een snelle start liep Jules vrijwijl meteen in 2de positie en kon zo prima volgen op de koploper . Jules liep zijn race verder op een gepaste afstand van de nummers 1 en 3 en kon zo belangrijke punten pakken voor het klassement om uiteindelijk als 2de te finishen.

De jongere B pupillen liepen 2 rondjes, 1000 meter. Het doel van Siep was vandaag zoveel mogelijk punten pakken voor het klassement. Na een iets wat trage start pakt Siep toch na de eerste bocht de koppositie over. Met enigszins zware benen liep Siep zijn ronden maar met een flinke versnelling in het slot van de race  kon Siep  zijn 6de limbra overwinning in ontvangst nemen  .

Volgende week de laatste cross van de Limbracompetie in Haelen de Leudal cross waar de eindbalans opgemaakt gaat worden voor het klassement

 

Delen met:
X