Nieuwsflits!

HERHAALDE OPROEP: (ASSISTENT)TRAINERS GEZOCHT!

Atletiek Maastricht heeft behoorlijke ambities voor de baanatletiek! Zij wil graag kwalitatief hoogstaande trainingen aanbieden aan alle baanatleten. Atletiek Maastricht wil daarom graag in contact komen met enthousiaste leden die willen meehelpen als assistent-trainer bij de junioren C: je staat (nog) niet zelfstandig voor de groep maar assisteert één van de trainers. Enthousiasme, betrokkenheid en ambitie staan hoog in het vaandel! Voor een interne opleiding wordt gezorgd. De groep junioren C traint op woensdagavond en op zaterdagmorgen. Heb je interesse? Stuur dan een berichtje met motivatie naar trainerscoordinator-baan@atletiekmaastricht.nl. 
Natuurlijk is deze oproep ook interessant voor de trainers recreanten/wandelaars die het leuk vinden om naast hun huidige trainingen, mee te werken aan de kwaliteitsverbetering van onze baanafdeling!

Delen met:
X