Nieuwsflits!

Lezing ‘Durf te variëren’ door Louis Delahaije

Maandag 23 april geeft Louis Delahaije de lezing ‘Durf te variëren’.

Louis Delahaye is een Nederlandse sporttrainer die momenteel verbonden is aan het Team LottoNL-Jumbo (wielrenploeg) en daarnaast als hoofdcoach is aangesteld bij de Nederlandse Triathlon Bond, op weg naar Tokyo 2022.

In zijn achtergrond als triathloncoach merkte Louis al snel dat triatleten met relatief weinig looptraining toch erg hard konden lopen. Er moest dus iets van een crossover effect zijn van zwemmen en fietsen naar het hardlopen. In zijn presentatie vertelt hij wat er in de spier gebeurt tijdens een training en hoe dit kan verklaren dat je door alternatieve training, zoals fietsen, wandelen, aquajoggen en zwemmen, toch beter gaat lopen.

We hopen jullie allemaal te mogen begroeten,
Commissie Veiligheid en Gezondheid.

23 april 2018: Louis Delahaije was verheugd een aantal oude bekenden uit de AV’34 tijd te ontmoeten. Een goede start van de avond was gemaakt. Het publiek luisterde aandachtig naar zijn ervaringen waarom het voor hardlopers zinvol kan zijn regelmatig een looptraining te vervangen door bijv. 2 uur fietsen (de mitochondriën!). Alle aanwezigen zijn met nieuwe ideeën naar huis gegaan en benieuwd naar hun komende prestaties. Louis is zo vriendelijk geweest zijn presentatie beschikbaar te stellen, kijk hier

Delen met:
X