Nieuwsflits!

Zaterdagochtend trainingen loopgroepen!

De laatste dagen krijgt het warm weer regelmatig de aandacht op onze facebookpagina. Vragen om op zaterdagochtend eerder te starten is met bestuur en technische commissie besproken.

We handhaven de reguliere starttijden op zaterdagochtend, ook als het warm is! Trainingsduur en intensiteit dienen dan aangepast te worden aan de weersomstandigheden. Dat betekent concreet, een training van een klein uurtje in een rustig tempo, géén interval, géén versnellingen.
Mocht een trainer van een loopgroep eerder willen starten dan kan dat. Voorwaarde is wel dat dit goed gecommuniceerd wordt met de lopers van zijn/haar groep. Lopers die niet zo vroeg willen trainen kunnen dan alsnog aansluiten bij een groep die om 09.30 uur vertrekt vanaf de baan.

Delen met:
X