Nieuwsflits!

Naar de Aachener Winterlauf

Sonntag, 16.12.2018

De 56ste Aachener Winterlauf wordt dit jaar gehouden op zondag 16 december 2018. Onze club heeft een rijke herinnering aan deze Aachener Winterlauf. Al onze lopers van AV’34 als voorloper van Atletiek Maastricht liepen jaarlijks deze prachtige loop. Sinds 2011 heeft onze club deze traditie nieuw leven ingeblazen, en dat met veel succes, en vorig jaar konden we naast 50 hardlopers ook 30 wandelaars van onze vereniging verwelkomen.!

Volgens de “doorgewinterde” Winterlaufers, mag je deze Aachener Winterlauf gewoon niet missen.!! Hij is echt zéér aan te bevelen. Vorig jaar waren we met bijna 80 leden van Atletiek Maastricht in Aken aanwezig, en het was weer zéér geslaagd. Met bussen worden de hardlopers vanuit Aken naar het startpunt in de Eifel gebracht, in de omgeving van Roetgen, en van daaruit maken we een prachtige en afwisselende tocht van 18 km terug naar Aken, deels verhard, deels onverhard, deels door de bossen en deels langs de velden, door kleine dorpen en langs en boven over het pittoreske Kornelimünster. De route volgt voor een deel de bekende Vennbahn. Hier is de site van deze bijzondere loop:

http://www.atg-aachen.de/winterlauf

Omdat er maximaal 2500 personen aan deze loop kunnen meedoen is het elk jaar een gevecht om een nummer te pakken te krijgen, en de inschrijving is altijd binnen een of twee dagen vol. Om dit probleem op te lossen, heb ik met de organisatie kunnen regelen, dat ik namens Atletiek Maastricht een groepsinschrijving kan insturen.

Het inschrijfgeld voor de hardlopers bedraagt weer € 23. De betaling verloopt collectief en dus via mij. Dat is inclusief het vervoer per bus vanuit Aken naar de Eifel. Vanuit Maastricht (Mergelweg en Geusselt) gaan we samen per bus naar Aken. Daarvoor zal later nog een kleine bijdrage worden gevraagd. De wandeling vindt plaats vanuit Aken, en sluit na Kaffee und Kuchen bij Café Kommer in Aachen-Forst, aan op de route van de hardlopers. Voor de wandeling is geen inschrijfgeld verschuldigd.

Wil je graag mee, dan kun je je via onderstaand formulier bij mij aanmelden.

De groepsinschrijving voor de hardlopers is helaas gesloten.
De inschrijving voor wandelaars is nog geopend !!!
Naam:*
Maak een keuze:*
E-mail:*
Geboortejaar:
GSM:*
-
Opmerkingen / Vragen :
Delen met:
X