Nieuwsflits!

(Assistent)trainers voor junioren en pupillen gezocht!

Voor de groep pupillen A is de Technische commissie op zoek naar enthousiaste (assistent) trainers die onze huidige trainer kan ondersteunen. Er wordt getraind op dinsdag- en donderdagavond van 17.30 – 19.00. Ook zijn we dringend op zoek voor de groep junioren C naar een (loop)trainer die éénmaal in de twee weken op zaterdagochtend atleten van 14 en 15 jaar een training wil geven.

Ben je in staat het beste uit de atleten te halen en hen op enthousiaste wijze te begeleiden? En vind je het leuk om samen met enthousiaste trainers de kar te trekken? Laat je dan informeren door de trainerscoördinator baan Wilbert Huls. Je kunt hem bereiken op tel.nr. 06-22221892 of mail naar trainerscoordinator-baan@atletiekmaastricht.nl.

Delen met:
X