Limburgs Kampioenschap Cross

Op zondag 2 december stond voor een aantal atleten van Atletiek Maastricht het Limburgs Kampioenschap Cross op het wedstrijd programma. Van een aantal verschillende categorieën stonden er atleten aan de start voor het LK cross 2018. Het waren twee senioren atleten, twee master atleten, twee B Junioren, twee C Junioren, drie D Junioren en drie A Pupillen. Deze atleten werden door trainer Hub Tummers en Rick Paffen (ook atleet) begeleid tijdens de wedstrijd.

Als eerste mocht Ricardo Floris (TalentteAM lid) zijn titel gaan verdedigen op de lange cross. Voor de lange cross waren het vier rondjes met een totale afstand van 7200 meter. Ricardo wilde gelijk hard starten en de concurrentie achter zich laten. Het parcours was modderig en er zat een stijlen heuvel in. Ricardo wist in een tijd van 25 min 28 sec te winnen en hierdoor heeft hij zijn titel kunnen verdedigen op de lange cross.

Toevoeging verslag Rick Paffen: John Bosch, 1e M55 LK lange cross!!

Lees hier het hele verslag van Rick Paffen

Delen met: