Nieuwsflits!

Nieuws van de activiteitencommissie.

Na een geslaagde Sinterklaastractatie, waarvan iedereen lekker heeft kunnen smullen,  staat nu de Kerstmis voor de deur.  

Vanaf komende zaterdag 8 december zal de kantine langzaam in kerstsfeer worden gehuld  met als climax op zaterdag 22 december weer een kerst traktatie na de training.  Als activiteiten commissie zullen we zorgen voor een kerstboom in de kantine. Een echte kerstboom moet natuurlijk ook wat versierd worden. Wij zullen zorgen voor de lampjes zodat er wat gezellige sfeer ontstaat.  

Aan jullie vragen we om de boom verder te versieren. Als ieder  lid EEN  kerstbal, lintje,  engeltje. fluitje, schaapje o.i.d mee brengt is de boom zo versierd en kunnen we er met z’n allen iets moois van maken.   

Kerstmis staat natuurlijk ook in het kader van vrede en goede doelen. Zoals ieder jaar weer opnieuw doet AM mee aan de voedselbankactie van L1 . De wens die wij dan ook in de kerstboom zouden willen hangen is dat jullie naast die ene kerstbal vooral wat mee brengen om in de dozen te stoppen, zodat de mensen die het minder goed hebben ook een fijne en gezellige kerst kunnen vieren. De dozen kunnen gevuld worden tot en met donderdag 13 december. We rekenen op jullie !

De activiteiten commissie:

Marleen Gulikers
Jo Gulikers
Jolanda Linkens
John Machiels
Anne Muermans
Frans Mouthaan 
Delen met:
X