Nieuwsflits!

Trainingsinformatie rondom de feestdagen

In verband met de komende feestdagen zijn de trainingsdagen en mogelijkheden aangepast.
Er zijn geen trainingen (wandel/recreanten en baan) op:

Maandagavond 24 en 31 december;
Dinsdagochtend en avond 25 december en 1 januari;
Woensdagavond 26 december.

Wandelen:
Behalve op de eerder genoemde data gaan ook de wandeltrainingen op donderdagochtend en avond 27 december niet door.

Baan:
De trainingen op de baan voor pupillen en junioren D en C vervallen in de kerstvakantie. De eerste training na de vakantie voor de pupillen en junioren D is op dinsdag 8 januari 2019. Voor de junioren C is dat op woensdag 9 januari. De overige junioren en senioren trainen door in overleg met hun trainer.

Recreanten:
Woensdag 26 december 2e Kerstdagloop van ongeveer 10km en 15km voor alle categorieën. Start vanaf parkeerplaats Statiestraat te Kanne om 9:30 uur. Parkeerplaats is gelegen tegenover Kanne en Kruike waar na afloop nog een glaasje mogelijk is. Trainers Harrie Darding en Harie Scheen.

Op 2e kerstdag is er ook weer een gezamenlijk loopje in het Geuldal. Er wordt gestart om 10.00 uur bij de Geulhemermolen voor een loopje van rond de 10km. De groep wordt gesplitst in een langzame en een iets snellere groep. Zodat ieder op zijn eigen tempo mee kan. Trainer Harry van der Aart.

Donderdagochtend 27 december is er om 09.30u. voor iedereen de mogelijkheid om vanaf sportpark Jekerdal te trainen. Het sportcafé en de kleedlokalen zullen dan geopend zijn.

Zaterdag 29 december wordt het hardloopjaar traditioneel afgesloten met een jaarlijkse training vanuit de Nachtegaal te Meerssen! Jolanda Linkens, Kirsten Smits en Tonnie Pater zullen hier vanaf 9.30 de trainingen verzorgen. (10km/14km/21km).

Uiteraard kan er ook gewoon vanaf sportpark Jekerdal worden getraind.

Daarnaast kan er die dag ook weer worden meegelopen met Jo Schoonbroodt die met zijn SM-loop ook al vele jaren vanaf de Nachtegaal start. Afstanden zijn ultraloop (58km), Marathon en Halve Marathon.
Let op: Starttijden zijn anders en aanmelden is verplicht en het eventuele vervoer bij de lange afstanden is ook niet gratis. Zie verder www.smloop.tk
Verder het verzoek om niet te parkeren bij de Nachtgaal. Een optie is de parkeerplaats van het zwembad.   

 

 

 

Delen met:
X