Nieuwsflits!

Vastelaovend bij Atletiek Maastricht 2019

VASTELAOVEND zit weer in de loch,  de stad kleurt weer ROED GEEL EN GREUN

Dit gaat natuurlijk bij Atletiek Maastricht niet ongemerkt voorbij.

Zaterdag 23 februari komen de Tempeleers met  Zienen Hoege Hoeglöstigheid stadsprins ARMAND I na de training (ong.11.30 uur) een bezoek brengen in ons sportcafé Jekerdal. Traditiegetrouw zullen dan weer een aantal onderscheidingen uitgereikt worden. Het wordt zeker heel gezellig.  Zorg dat je erbij bent!! 

WIE WORDT DE NIEUWE PRINSES VAN ATLETIEK MAASTRICHT.

Breng je stem uit voor onze nieuwe Vastelaovendsprinses. In de kantine liggen stembriefjes.
Hier kun je  3 namen op invullen en stop dit in de doos.  Zaterdag 23 februari is de laatste mogelijkheid.   Dus…  Breng je stem uit!!!

…..NOOOEEE   GEIT  ‘T GEBÄÖRE ……

Dinsdag 26 februari wordt weer de inmiddels befaamde VASTELAOVENSRUN  georganiseerd.  Iedereen van Atletiek Maastricht, snelle of minder snelle loper of wandelaar is van harte welkom om mee te gaan met deze ludieke run.  Oók de mensen die normaal niet op dinsdag komen, iedereen is van harte welkom.  Zet een gek hoedje op, doe een strik in je haren, neem een rammeltje mee of kom gewoon in je renkleren. …. Het gaat om de lol en gezelligheid van dit verenigingsgebeuren.

LET OP……

We beginnen om 18.30 uur in de sportcafé Jekerdal waar de nieuwe prinses zal worden ‘ontmaskerd’  en vervolgens wordt geïnstalleerd met haar adjudanten  Nadat we een beetje in de stemming zijn gekomen, vertrekken we rond 19.00 uur naar café Abrahams Look.  Rond  20.00 uur trekken we verder naar café het Pothuiske, waar we verder Vastelaovend vieren. Hier zal ons een leuke verrassing te wachten staat.  We maken er een gezellige avond van.  Mensen die 18.30 uur niet halen kunnen gerust ergens tussenin of in het Pothuiske aansluiten.

Let op:  we gaan NIET meer gezamenlijk terug naar het sportpark. Regel dus zelf iets met je vervoer.

De activiteitencommissie

 

Delen met:
X