Nieuwsflits!

Kledingpakket jeugdleden AM

In november van 2018 heeft Lopers Company Maastricht in samenwerking met Atletiek Maastricht ervoor gezorgd dat er clubkleding ter beschikking  is voor de jeugdleden van AM tegen een gereduceerde prijs. Voor de jeugdleden zijn er 3 weken lang pasmodellen op de club aanwezig geweest. Hier konden de atleten de goede maat passen van de kleding en direct bestellen. De kleding is besteld voor de jeugdatleten en iedereen heeft zijn/haar clubkleding in ontvangst mogen nemen. De clubkleding kan gedragen worden tijdens trainingen en naar wedstrijden toe. Het T-shirt is geen wedstrijdtenue.

Om de clubkleding altijd ter beschikking te hebben voor de jeugdleden, heeft Lopers Company Maastricht extra kleding voorradig. Deze kleding is in de winkel verkrijgbaar in verschillende maten. Lopers Company Maastricht zal ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk maten aanwezig zijn en anders kan het altijd in de goede maat besteld worden.

De clubkleding is verkrijgbaar in vier verschillende pakketten. De pakketten staan hieronder vermeld inclusief de gereduceerde prijs en afbeeldingen van de kleding.

 

Kleding

Prijs

Set 1

Jack, long pants, T-shirt en short tight

 € 122,00

Set 2

Jack en long pants

 €   80,00

Set 3

T-shirt en short tight

 €   42,00

Set 4

Jack

 €   42,00

Delen met:
X