Nieuwsflits!

UNICEF Jeugdloop 2019: doe mee en steun kinderen op de vlucht!

Op zondag 14 april a.s. vindt voor de derde  keer de UNICEF Jeugdloop plaats in Maastricht. Het evenement wordt georganiseerd door het Regionaal Comité UNICEF Maastricht/ Mergelland in nauwe samenwerking met Atletiek Maastricht. De loop waaraan kinderen van groep 1 t/m 8 kunnen deelnemen, vindt plaats van 10.30 uur-13.30 uur in Sportpark Jekerdal. Dit jaar staat het sportieve evenement in het teken van kinderen op de vlucht. Afhankelijk van de leeftijd lopen de kinderen 500 m, 900 m of 1300 m, al dan niet aangemoedigd door hun familie. Het inschrijfgeld bedraagt 3 euro.

Naast het inschrijfgeld kunnen kinderen hun eigen sponsoractie organiseren met familie en vrienden om zo extra geld in te zamelen voor leeftijdsgenootjes die op de vlucht zijn voor oorlog en ander geweld. Naast de jeugdloop is er die dag nog veel meer te doen op het sportpark. Zo kunnen de kinderen deelnemen aan verschillende spelletjes, is er een springkussen en staat er een muzikale verrassing op het programma. Gezellig picknicken met familie en vrienden behoort eveneens tot de mogelijkheden. Dus vergeet de picknickmand niet!

Meer informatie en het inschrijfformulier zijn te vinden op de website: http://www.unicefregiomaastricht.com  en de Facebookpagina: Unicef Maastricht Mergelland.

Voor de redactie
Organisatoren: Regionaal Comité UNICEF, Atletiek Maastricht. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Vincent Köhler, penningmeester UNICEF Maastricht, telefoon: 06-13268239, of een mail sturen naar: unicefregiomaastricht@gmail.com.

 

Delen met:
X