Nieuwsflits!

Teampresentatie Bevrijdingsestafette Atletiek Maastricht

Blijf jij 22 juni ook een uurtje langer?

Je hebt het vast al gehoord. In september lopen achtentwintig leden van onze club voor de zestiende keer in de clubhistorie de Bevrijdingsestafette van het Franse Caen naar Mesch.  Zaterdag 22 juni om 11.00 uur willen wij op een bijzondere manier dit team aan je voorstellen.

Du pain, du vin et du Boursin

Na de ochtendtraining hullen wij Sportpark Jekerdal in Franse sferen en zorgt de activiteitencommissie voor du pain, du vin et du boursin. Diskjockey Eric Gadet draait Franstalige muziek en het zou ook zo maar kunnen dat er live chansons gezongen worden.

Teampresentatie met Hell on wheels

Het draait deze morgen natuurlijk om het voorstellen van de estafettelopers. Omringd door historische legervoertuigen van Hell on Wheels uit Zutendaal zullen de initiatiefnemers van deze estafette ze een voor een aan jullie voorstellen.

Bevrijdingsshirt

Om onze betrokkenheid als club bij deze estafette en de festiviteiten in september te tonen, laat de club speciale loopshirts maken die iedereen -of je nu baanatleet, sportief wandelaar, recreant of lid van Uros bent – kan aanschaffen. Deze 75 jaar Bevrijding-tricots, een kopie van het estafettetenue,  kun je 22 juni passen bij de stand van Ron for Run op ons sportpark .

Goed doel

Het is de bedoeling dit shirt bij de festiviteiten in september op Franse dan wel Nederlandse bodem te dragen om de lopers zo als een herkenbare eenheid te kunnen onthalen. Wij vragen voor dit shirt slechts tien euro die volledig ten goede komen aan een goed doel: de aanschaf van RaceRunners; driewielsloopfietsen waarmee ook sporters met een beperking onze mooie hobby kunnen uitoefenen.  

Bestellen

Dit shirt is van zaterdag 22 juni tot en met zaterdag 6 juli te bestellen via de website van onze club: www.atletiekmaastricht.nl en kan begin september in onze kantine worden afgehaald.

Al met al genoeg redenen om zaterdag 22 juni na de training een uurtje langer te blijven dan normaal.

 

 

 

Delen met:
X