Nieuwsflits!

RaceRunning Clinic!

Op zaterdag 21 september wordt er bij Atletiek Maastricht van 13.30 uur tot 15.00 uur een ‘RaceRunning’ clinic georganiseerd. RaceRunner is een driewiel-loopfiets zonder pedalen en met een borststeun. Zowel kinderen als volwassen kunnen zich hiermee voortbewegen door te lopen of te rennen. Racerunning is geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking, die in hun dagelijks leven een rollator of rolstoel moeten gebruiken.

Met RaceRunning geven we deze mensen de kans zich op een sportieve manier in te spannen met de mogelijkheden die ze hebben. Ze kunnen op deze wijze participeren bij een sportactiviteit. De atletiekbaan leent zich hier uitstekend voor.

Vanaf woensdag 25 september wil Atletiek Maastricht structureel op woensdagmiddag voor deze doelgroep trainingen gaan verzorgen.

Ben je geïnteresseerd, behoor je tot deze doelgroep en wil je meedoen? Schrijf dan een email naar racerunning@atletiekmaastricht.nl met vermelding van je lengte i.v.m. de maat van de racerunner. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Delen met:
X