Nieuwsflits!

Historisch loopshirt voor een tientje!

Zaterdag 22 juni j.l. vond op Sportpark Jekerdal de teampresentatie plaats van de Bevrijdingsestafette. Een geweldige happening is het geworden.
Kijk voor foto’s van die dag op de fotopagina van Atletiek Maastricht.

Historisch loopshirt

Ook werd die dag een historisch loopshirt gepresenteerd: het 75 jaar bevrijdingshirt dat alle leden van Atletiek Maastricht voor slechts een tientje kunnen aanschaffen. 

Goed doel

Dit tientje vloeit niet in de clubkas maar mag van het bestuur volledig besteed worden aan een goed doel en dat is de aanschaf van racerunners (zie foto); loopfietsen die het mogelijk maken dat ook gehandicapte kinderen onze mooie hardloopsport kunnen beoefenen.

Neem je een tientje mee naar de training?

Dit berichtje plaatsen we omdat we weten dat niet iedereen geld meeneemt naar de training. Voor één zaterdag vragen we jullie een uitzondering te maken, zodat we zoveel mogelijk geld ophalen voor dit mooie doel.

Onthaal

Teampresentatie bevrijdingsestafette 2019

Klik op de pijlen < en > om te navigeren.

Na zaterdag is het shirt nog drie weken – tot en met zaterdag 13 juli – te passen bij Ron for Run en te bestellen via onderstaande link zodat we in september de estafettelopers als een mooi geheel kunnen onthalen als ze het bevrijdingsvuur van Caen naar Maastricht brengen.

De herenmaten zijn: S / M / L / XL / XXL, de damesmaten: 34 / 36 / 38 / 40 / 42 / 44

Online bestellen is niet meer mogelijk!

Lidnummer Atletiekunie graag bij de hand houden! (zie digitaal pasje of afschrift bank lidmaatschap Atletiek Maastricht).

Delen met:
X