Clubkampioenschappen 22 september

Op zondag 22 september a.s. organiseren wij de clubkampioenschappen voor alle baanatleten van Atletiek Maastricht. Dit doen we in de vorm van een meerkamp. Voor alle pupillen is er een 4-kamp (sprint, verspringen, vortex werpen en middellange afstand). Voor de junioren C en D is er een 5-kamp (sprint, verspringen, kogelstoten, speerwerpen en middellange afstand). Voor de senioren en junioren A en B is er een 6-kamp bestaande uit sprint, verspringen, hoogspringen, kogelstoten, speerwerpen en middellange afstand.
De aanvangstijden zijn als volgt:

  • Pupillen starten om 13.00 uur met het wedstrijdprogramma
  • Junioren CD starten om 12.00 uur met het wedstrijdprogramma
  • Senioren en junioren AB starten om 11.00 uur met het wedstrijdprogramma

Nadere informatie over het tijdschema van het wedstrijdprogramma volgen op een later moment. Het wedstrijdprogramma zal te zijner tijd ook opwww.atletiek.nu te vinden zijn.
Wees ruim op tijd i.v.m. een warming up en het ophalen van jouw startnummer.

Direct aansluitend aan het wedstrijdprogramma (ong. vanaf 1600u) vindt er een BBQ plaats voor alle atleten, trainers, vrijwilligers en ouders/supporters van de atleten. Wij hopen jullie allemaal daar te zien!

Inschrijven voor de clubkampioenschappen en de BBQ kan via het inschrijfformulier dat uitgedeeld wordt door de trainers en toegestuurd via de mail.

Voor een goed verloop van de wedstrijd kunnen we ook vrijwilligers gebruiken, wil jij ons helpen, geef dat dan even aan op het inschrijfformulier. Dan kunnen we contact opnemen indien nodig.

DEADLINE INSCHRIJVEN: ZATERDAG 7 SEPTEMBER

Delen met: