Nieuwsflits!

Jury-opleiding medewerker Electronische Tijdwaarneming

Op zaterdag 5 oktober a.s. start de opleiding Medewerker ET (Elektronische Tijdwaarneming) bij Atletiek Maastricht. Met deze opleiding kun je bij baanwedstrijden assisteren bij de bediening van onze eigen ET Time Tronics. De cursus omvat 3 bijeenkomsten: de zaterdagen 5 oktober, 19 oktober en 26 oktober.  Alle informatie over de opleiding vind je hier. Je kunt je hier ook meteen inschrijven (onderaan de pagina, onder de carpoollijst,  vind je de inschrijflink). De uitgebreidere factsheet vind je hier. 
Na akkoord van de opleider ontvang je na de 3e bijeenkomst juryaantekening 90 (Medewerker ET). Je kunt vervolgens in de praktijk ervaring opdoen en indien gewenst, doorgroeien naar Chef ET. Er is geen vooropleiding nodig voor deze cursus!
Delen met:
X