Nieuwsflits!

Sfeervol Meerssen Run op zondag 6 oktober 2019

Op zondag 6 oktober 2019 vindt de eerste editie van de Sfeervol Meerssen Run (voorheen Marathon Meerssen) plaats. Voor de vernieuwde uitvoering van dit altijd gezellige hardloopevenement heeft de organisatie afscheid genomen van de marathon, 20 mijl en juniorenloop.

Niet getreurd, het wordt hoe dan ook een prachtig weekend met uitdagingen op de Sfeervol Meerssen 5 kilometer, Wilma Running kwart marathon en Gamma-Karwei halve marathon. Ook voor de jongere deelnemers heeft de organisatie voldoende anders in petto: omstreeks 14:00 wordt het startschot gegeven voor de 400 meter loop (4, 5 en 6 jaar oud), 800 meter loop (7, 8 en 9 jaar oud) en 1200 meter loop (10, 11 en 12 jaar oud).

Alle deelnemers ontvangen na de finish een mooie medaille!

Voorinschrijven kan nog tot en met woensdag 2 oktober 2019.

www.sfeervolmeerssen.run/inschrijven

Ga je de uitdaging aan!?

Delen met:
X