Nieuwsflits!

Verslag 73e editie ENCI-Bergloop

We kunnen wederom tevreden terugkijken op deze 73e ENCI Bergloop. De weersvoorspellingen waren niet te best maar het heeft niet veel invloed gehad op het aantal deelnemers. Deze waren nagenoeg gelijk aan het vorige jaar 2018, echter dit jaar was het samen  met de wandelafdeling van AM met meer dan 100 wandelaars (was niet verwacht) een sportieve en gezellige drukte.

Een goede zaak om er het volgende jaar weer een gezamenlijke activiteit van te maken. Zowel de hardloop- als de wandelafdeling profiteert hiervan.

We verheugen ons ook op de baanatleten die op de korte cross en op de lange cross een belangrijke stempel drukten op de einduitslagen. De meeste AM recreanten die het aandurfden om de korte of lange cross te lopen waren moe maar zeer voldaan. We mogen niet vergeten het groot aantal deelnemers bij de jeugd die prima prestaties leverden. Van groot belang zijn de vele AM signaleurs (27), het inschrijfbureau, de uitslagenverwerking, de soeptent, de EHBO-ers, scouting St. Gerlach, de jury en de speaker die het weer ieder jaar mogelijk maken om de ENCI Bergloop te organiseren.

Ook onze dank aan de sponsors, Ron for Run, de ENCI, Guma Reclame Advies, Autop, De Limburger en de stichting Atletiek Running Limburg die een (financiële) bijdrage hebben geleverd aan de ENCI Bergloop. Voornoemde stichting beijverd zich om de sport en met name de breedtesport in Limburg te promoten en mogelijk te maken.

Foto’s Encibergloop & Wandeling


UITSLAG KORTE CROSS

1 Rick Paffen Atletiek Maastricht 15:40
2 Jorrit van der Raadt STAP 15:48
3 Maarten Plaum Unitas 15:56

 

UITSLAG KORTE CROSS

1 Alba Sant Gontalet Maastricht 18:29
2 Sharon Trienes Unitas 19:01
3 Lisa van der Mast Atletiek Maastricht 19:59


UITSLAG LANGE CROSS

1 Jasper Boot Leiden Atletiek 29:47
2 Ricardo Floris Atletiek Maastricht 31:29
3 Jorim Scheele Atletiek Maastricht 31:46

 

UITSLAG LANGE CROSS

1 Maya Kingma Maastricht 36:19
2 Renée van Es Caesar 36:52
3 Moniek Grouls Landgraaf 42:32

Delen met:
X