Nieuwsflits!

SPECULAASRUN Atletiek Maastricht

Dinsdag 3 december is het weer zover; tijd voor de traditionele SPECULAASRUN.

Sinds enige jaren wordt de dinsdag voor Sinterklaas een speculaasrun georganiseerd. Het idee hierachter is om in het kader van de enige echte Sinterklaas en zijn Zwarte pieten, een gezellige avond te organiseren voor en door alle leden van AM die hieraan deel willen nemen.

Het is een laagdrempelige activiteit , war iedereen aan deel kan nemen en waarvoor je niet hoeft in te schrijven.

Het idee is dat er eerst een in de verschillende trainingsgroepen en eigen tempo een vastgestelde route wordt gelopen. Daarna is er een gezellige sinterklaasavond in de kantine.

Er worden nu eens géén cadeautjes uitgedeeld door de goedheiligman, maar ieder brengt zelf zijn eigen ‘cadeautje’ mee. Om de sinterklaassfeer te creëren vragen we je iets eetbaars/drinkbaars mee te brengen dat typisch sint gerelateerd is.  Denk hierbij aan b.v. mandarijntjes, pepernoten., speculaas, (stukjes) chocoladeletter, peperkoeken mannetjes, taai-taai etc.  Het hoeven geen grote hoeveelheden te zijn, want als iedereen wat meebrengt, hebben we meer dan genoeg.

Ook als je normaal niet op de dinsdagavond traint, maar er toch bij wilt zijn,  kom dan gewoon naar de training om 18.45 uur .  Sluit je aan bij een groep en loop gezellig mee. 

De activiteitencommissie. 

Delen met:
X