Nieuwsflits!

Vacature beheerder Sportcafé Sportpark Jekerdal

“Sport is de belangrijkste bijzaak in het leven”

Sportcafé Jekerdal is de ontmoetingsplek van diverse sportverenigingen waarvan  Atletiek Maastricht en voetbalvereniging Sportclub Jekerdal de grootsten zijn. Het café is fantastisch gelegen tussen de Jeker en natuurgebied de Sint Pietersberg. Door de  gezelligheid en gastvrijheid in het Sportcafé zijn meer dan tweeduizend actieve sporters en hun aanhang er kind aan huis

Vacature beheerder Sportcafé Sportpark Jekerdal

Omdat de beheerder van het sportcafé in het voorjaar met pensioen gaat, zijn wij op zoek naar een nieuwe gastheer/-vrouw (echtpaar/koppel mag ook). We zoeken iemand die initiatiefrijk, gezellig, gastvrij en stressbestendig is. Je vindt het leuk om recreatieve sporters van alle leeftijden doordeweeks en in het weekend te ontvangen. Je hebt leidinggevend talent genoeg om vrijwilligers te werven en begeleiden tijdens bardiensten. En je vindt het geen enkel probleem om flexibel te werken binnen een vast dienstverband van 38 uur. Ervaring in de horeca is een pre.

Tot het takenpakket behoren onder meer:

  • Goed gastheerschap en klantgerichtheid
  • Zorg dragen voor een representatief sportcafé met keuken
  • Inkopen, samenstellen en beheren van het assortiment.
  • Pro-actief stimuleren van gezonde drank en food
  • Werven en begeleiden van vrijwilligers tijdens bardiensten
  • Beheren van de financiële administratie

Functie eisen:

Je hebt bij voorkeur een horeca- of andere opleiding afgerond op MBO werk- en denkniveau. Je beschikt over een SVH-verklaring sociale hygiëne. Je hebt een BHV/EHBO diploma of bent bereid deze opleiding te gaan volgen. Ook heb je kennis van HACCP (hygiene code).

Wij bieden een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de horeca cao. Een bonusregeling behoort tot de mogelijkheden.

Denk jij de juiste kandidaat te zijn voor deze functie? Stuur dan een brief met motivatie en cv voor 31 januari 2020 naar jekerdalfaciliteitengebouw@gmail.com
Neem voor meer informatie gerust contact op met:  Armand Vliegen, bestuurslid van de Stichting Faciliteitengebouw Jekerdal, telefoon 06-50205561.

Delen met:
X