Nieuwsflits!

Ga mee naar Brussel op Pinksterzondag 31 mei 2020

Op Pinksterzondag 31 mei 2020 neemt Atletiek Maastricht deel aan de 20 km door Brussel. Ga mee, en ontdek Brussel tijdens deze bijzondere loop. Je start in het Jubelpark en loopt door de Europese wijk van Brussel naar het Koninklijk Paleis. Dan kom je langs het majestueuze Palais de Justice, en  over de Avenue Louise kom je in de prachtige parken van Brussel. Daarna gaat het via Oudergem en Sint Pieters-Woluwe terug naar Jubelpark, waar de finish onder de Triomfboog ligt.

Bij voldoende deelname gaan we allemaal samen per bus naar Brussel. Wil jij hierbij zijn, meld je hier dan nu al aan, zodat je op de hoogte blijft van de voorbereidingen voor deze prachtige loop door Brussel.!


Voor-aanmelding 20 km door Brussel: Zondag 31 mei 2020.

Naam:*
E-mail:*
GSM:
-

De inschrijving gaat open op zaterdag 28 maart 2020 om 9.00 uur.
Opgelet: Je moet jezelf op 28 maart a.s. of uiterlijk op 29 maart a.s. zélf inschrijven.!!

Opmerkingen / Vragen :
Delen met:
X