Nieuwsflits!

Nationale CD Indoor 2020

Op 25 en 26 januari zijn in het mooie Omnisport in Apeldoorn de NK voor junioren D en C gehouden. Op 25 januari hebben de junioren D hun beste beentje voorgezet. Voor onze vereniging kwamen Emma Aarts en Lloyd Leidsman in actie. Emma liep de 1.000m in een sterk veld en eindigde in een tijd van 3.38.17 min. Lloyd sprintte de 60m naar de finale waar hij een 6e plek scoorde in 8.66 sec. In de halve finale verbeterde hij zijn beste tijd tot 8.58 sec. Op 26 januari was het de beurt aan de junioren C. Coco Hendriks en Darcine Denis zetten hier hun beste beentje voor en dat resulteerde in een verbetering van hun persoonlijke records. Coco verbeterde haar tijd in een veld van maar liefst 60 atleten tot 8.77 sec. Bij het verspringen kwam ze tot een afstand van 3.97m. Darcine liep tot de halve finale 60m en sprintte daar naar 8.60sec. In de series ging het eerder op de dag iets sneller in 8.58sec. Ook Darcine kwam uit bij het verspringen. In de kwalificatie verbeterde ze haar beste afstand tot 4.77m; dit was goed voor een plek in de finale. Hierin werd zij 7e met opnieuw een verbetering van haar afstand tot 4.82m! Alle deelnemers gefeliciteerd met de prestaties!

Delen met:
X