Nieuwsflits!

Vastelaovend bij Atletiek Maastricht!

Langzaam maar zeker raakt Maastricht weer verliefd op de vastelaovend en de vastelaovend op Atletiek Maastricht. Pik jij ook de twee volgende activiteiten mee?

Ontvangst van stadsprins Luc II

Op zaterdag 15 februari, omstreeks 11.30 uur, vereert stadsprins Luc II – net als zijn voorgangers bij De Tempeleers – onze club met een bezoek.

Wij zullen hem aansluitend aan de training dan ook met alle egards ontvangen en een cadeau aanbieden.
Op zijn beurt zal hij vermoedelijk een aantal leden decoreren en wellicht zit jij daar dit jaar ook bij.
Geen paniek: je hoeft je niet te verkleden.

 

 

Vastelaovendsrun

Misschien heb je de prachtige poster van Noël Jaminon al zien hangen op de club. Daarop maakt hij gewag van de vastelaovendsrun die dit jaar op dinsdag 18 februari plaatsvindt.
Doe je ook mee? Trek dan iets van vastelaovendskleren aan over je renkledij (je mag het zo gek maken als je wilt) en verzamel om 18.15 uur bij Sportpark Jekerdal.
Stipt om 18.30 uur vertrekken daar zowel de loop- als wandelgroepen richting Abrahamslook waar de nieuwe prinses carnaval van Atletiek Maastricht wordt uitgeroepen.
Ook dit jaar zal daartoe een stembus in het sportcafé worden opgesteld met ernaast een aantal blanco stembiljetten waarop jij je kandidaat voor deze prestigieuze titel mag voordragen.

Katja Henz en Mister Loco Loco

Na Abrahamslook gaan we verder naar café ’t Pothuiske waar het eerste prinsessenbal van Atletiek Maastricht wordt gehouden. Zo zijn er ondermeer optredens van LVK-finaliste Katja Henz en van mister Loco Loco Jérôme Gelissen. Dus mis het niet! Daarnaast krijgt ieder deelnemer de vastelaovesbutton van 2020 uitgereikt. Inmiddels al de derde club-button op rij.
In ‘t Pothuiske eindigt ook de training van deze avond. Daarom is het wellicht raadzaam om je bij Sportpark Jekerdal om 18.15 uur af te laten zetten en je bij ’t Pothuiske op een zelf te bepalen tijdstip op te laten halen. Zodat je niet eerst terug naar de baan hoeft om je auto of fiets op te pikken als je naar huis wilt.

Zien we jou de 15de en de 18de? Leuk!

Delen met:
X