Nieuwsflits!

AFGELASTING TRAININGEN T/M 6 APRIL: UPDATE INZAKE CORONAVIRUS

In navolging van de aangescherpte maatregelen en adviezen heeft NOC*NSF voor heel Nederland met klem geadviseerd alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen en trainingswedstrijden af te gelasten. In ieder geval tot en met 6 april. Het kabinet heeft voor heel Nederland ook opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep wordt door NOC*NSF ondersteund door de Nederlandse sport op te roepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook af te gelasten.

Atletiek Maastricht neemt dit advies over. In ieder geval t/m 6 april zullen alle reguliere trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen worden afgelast, uitgesteld of opgeschort op  Sportpark Jekerdal.
Ook de voetbalclub SC Jekerdal heeft alle activiteiten opgeschort en het sportcafé zal eveneens worden gesloten.

Via de website, facebook en lopende-zaken houden we jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen .

 

Delen met:
X