Nieuwsflits!

Sportpark Jekerdal gesloten t/m 6 april 2020

Stichting Faciliteitengebouw Jekerdal heeft, na overleg met de voorzitters van Sportclub Jekerdal en Atletiek Maastricht, besloten om Sportpark Jekerdal, inclusief Sportcafé en de vergaderruimte,  te sluiten t/m 6 april a.s. in afwachting van de verdere ontwikkelingen rondom het corona-virus en de overheidsmaatregelen. De verenigingen worden verzocht om dit besluit te communiceren naar hun leden (hierin is inmiddels voorzien door SJ Jekerdal en Atletiek Maastricht). SFJ zal ervoor zorgen dat bij de gesloten ingangen van het complex (geplastificeerde) berichten omtrent dit besluit worden opgehangen.

Degenen die werkzaamheden op het sportpark dienen te verrichten, zoals onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden, hetzij in opdracht van SFJ of de verenigingen, hetzij in opdracht van Maastricht Sport, worden dringend verzocht de toegangspoort bij binnenkomst en vertrek te sluiten: de toegangspoort dient ten alle tijden gesloten te zijn. Gelieve via email aan jekerdalfaciliteitengebouw@gmail.com te laten weten, wanneer er in opdracht van jullie werkzaamheden verricht zullen worden. 

Delen met:
X