De Alternatieve Vierdaagse van Nijmegen

Goed nieuws voor alle wandelfans: Dé Vierdaagse krijgt dit jaar een bijzonder alternatief, met een nieuwe app is de ‘Vierdaagse’ tóch mogelijk. Met behulp van de nieuw te lanceren wandel.nl-app kan heel Nederland van 21-24 juli gratis meedoen met De Alternatieve Vierdaagse. Om drukte te vermijden wordt er uiteraard niet gelopen over het officiële parcours in Nijmegen, maar lopen de deelnemers straks een zelfgekozen route van 10, 20, 30, 40 of 50 kilometer per dag ergens in Nederland. Dit betekent dat niet alleen de duizenden Vierdaagse-deelnemers mee kunnen doen, maar de inschrijving vanaf vandaag openstaat voor iedereen die de uitdaging aan wil gaan en een heel uniek aandenken aan deze vierdaagse-editie wil verdienen. Link naar meer informatie en link naar aanmelden. 

Delen met: