Verslag bijscholing “Blessurevrij (hard)lopen”

Zaterdag 10 oktober jl. heeft de bijscholing “Blessurevrij (hard)lopen” plaatsgevonden in Maastricht voor alle AM-trainers baan- loop- en wandelsport. Wel 22 AM-trainers hebben in de ochtend of in de middag deelgenomen aan deze opleiding, verzorgd door de Atletiekunie, waarbij de trainers kennis en praktische tips kregen hoe je blessures in je sportgroep voorkomt. Opdrachten werden ter voorbereiding ingestuurd en besproken met en door cursusleider Luuk Siemens, nu werkzaam in Nijmegen, in het verleden getraind bij UROS.

Voor de trainers een opleiding waarbij kennis & theorie direct werden door vertaald naar de praktijk, oefeningen en voorbeelden. Helaas kwam vrij snel daarna de lockdown, anders hadden we alles direct in praktijk kunnen brengen.
Benieuwd? Vraag je trainer naar de tips & trics in dit belangrijke onderwerp!
We willen toch allemaal, ongeacht leeftijd, zo lang mogelijk Blessurevrij blijven sporten?

Delen met: