Nieuwsflits!

Chasse Patate doneert 5000 euro aan RaceRunning Maastricht

Een ‘goed doel’ moet voor de Chasse Patate aan diverse criteria voldoen. Ten eerste moet het regionaal zijn. Daarnaast moet het met sport te maken hebben en geen grootschalige organisatie zijn. ,,Dit jaar is daarom de keuze gevallen op RaceRunning Maastricht. Deze stichting zet jonge mensen met een beperking tot bewegen aan door hen te helpen aan een racebike. Wij denken dat de stichting de cheque van 5.000 euro heel goed kan gebruiken”, aldus Steph Feijen van de goede doelencommissie van Chasse Patate.

Racerunning Maastricht – een initiatief van Atletiek Maastricht – is sinds anderhalf jaar actief. ,,De racebikes zijn vrij duur. Daar komt deze cheque heel goed bij van pas”, zegt Tonnie Pater van Racerunning Maastricht. ,,Volgend jaar willen we deelnemen aan wedstrijden, waar ook extra kosten bij komen kijken, waaronder het transport.”

 

Delen met:
X