Nieuwsflits!

1-minuut-enquête: Bereikbaarheid sportpark Jekerdal

Beste leden van Atletiek Maastricht,

Samen met de andere sportclubs van Jekerdal, de gemeente Maastricht en Zuid-Limburg Bereikbaar doen wij momenteel een onderzoek ter verbetering van de bereikbaarheid en verkeersveiligheid rondom Sportpark Jekerdal alsmede de parkeerbehoefte.

Daarom willen wij jou vragen om deel te nemen aan een ‘1-minuut-enquête’ voor Sportpark Jekerdal. Doel van deze korte enquête is om in kaart te brengen hoe de leden naar de sportclub komen om op basis daarvan gezamenlijk met de gemeente Maastricht maatregelen te nemen voor een slimme, veilige en duurzame bereikbaarheid van Sportpark Jekerdal.

Indien je minderjarig bent, willen we je vragen om de enquête door je ouders of samen met je ouders in te vullen. Je gegevens worden geanonimiseerd en vertrouwelijk behandeld en niet voor andere doeleinden gebruikt.

Voor een goede evaluatie van de resultaten is het belangrijk dat zoveel mogelijk leden deze enquête invullen. Jouw bijdrage is ook van belang! Invullen kan via onderstaande link.

Alvast bedankt en een sportieve dag.

Het bestuur van Atletiek Maastricht.

Link naar de 1-minuut-enquête

Delen met:
X