Nieuwsflits!

Wandelen of lopen voor Unicef 2 t/m 11 april

Wandelen of lopen voor Unicef 2 t/m 11 april

https://unicefregiomaastricht.com/jeugdloop/

Wat houdt de UNICEF Virtual Sport Challenge precies in?

Het doel van de challenge is om in de periode van 2 t/m 11 april samen 3900 km af te leggen. Hiervoor kan iedereen, van jong tot oud en van beginner tot professionele hardloper, zich inschrijven om één van de drie afstanden (5, 10 of 21,1 km) wandelend of hardlopend af te leggen. De afstand hoeft niet in één keer te worden afgelegd, maar kan ook verspreid over meerdere keren worden gewandeld of hardgelopen. Om de afstanden en tijden bij te houden, wordt gebruikgemaakt van een app Racemap uit de mobiele app-store. Waarom de UNICEF Virtual Sport Challenge?

Er is bewust gekozen voor de afstand van 3900 km, omdat dit de afstand is die een kind dat moet vluchten uit Syrië moet afleggen voor hopelijk een veilige thuishaven in Nederland. En dat al 10 jaar lang, want zo lang duurt de oorlog al waar deze kinderen voor vluchten. Vanuit UNICEF willen we deze en andere vluchtelingenkinderen helpen aan een betere toekomst, maar ook andere kinderen die moeten leven in slechte omstandigheden. UNICEF helpt deze kinderen door o.a. noodhulp, onderwijs, medische zorg en bescherming te bieden.

Kosten en aanmelden:

Deelname aan de UNICEF Virtual Sport Challenge kost € 9,95. Je kunt je aanmelden door op deze link te klikken: https://bit.ly/3kF7sQa

Na het invullen van de gevraagde gegevens ontvang je via de e-mail verdere informatie.

Delen met:
X