Lintjes voor Tiny en John Machiels!

Tiny en John Machiels hebben vandaag maandag 26 april beide een lintje gekregen van de Koning, zij zijn beide benoemd tot lid in de orde van Oranje-Nassau.
Zowel Tiny als John hebben veel betekend voor Atletiek Maastricht en zijn nog steeds zeer betrokken bij diverse activiteiten binnen AM. Tiny o.a. als lid van de Nordic-Walk groep en John al meer dan 25 jaar als trainer bij de recreanten.

Zowel Tiny als John zijn zeer actief in de wijk Sint-Pieter. John zet zich in voor onder meer de stichting Oud Sint-Pieter, de IronMan Maastricht en de Nierstichting. Tiny is onder meer in de weer als gastvrouw bij het museum en de salon van Sint-Pieter. Daarnaast was ze bestuurslid van de ondernemersvereniging Sint-Pietersgilde.

Namens iedereen van Atletiek Maastricht van harte gefeliciteerd!!!!!!

Delen met: