Nieuwsflits!

Sportcafé weer beperkt open: afspraken en maatregelen

Extra informatie over de opening en gebruik van het sportcafé

In dit bericht namens Herbert Olthoff lees je een overzicht m.b.t. de huidige afspraken en maatregelen rondom de opening en het gebruik van het sportcafé, mede na overleg met de gemeente Maastricht. Lees dit zorgvuldig door, zodat we samen de afspraken kunnen respecteren en we daarmee voorkomen dat het sportcafé gedwongen wordt te sluiten.
De 1,5 meter maatregel blijft het belangrijkste uitgangspunt, ook hier!

Het sportcafé/terras mag mondjesmaat weer open. Dat wil zeggen, we mogen het gebruik van het terras aanbieden. Dit kan helaas nog niet conform het ‘oude normaal’ en we moeten ons conformeren aan een aantal geldende restricties. Daarom is het aanbod nog niet volledig (her)ingericht en zal m.n. de keuken nog beperkt zijn in het aanbod. Een aantal producten zijn van de kaart verdwenen en zullen pas weer beschikbaar zijn als we weer enigszins zicht hebben op een langere periode van voldoende afname van deze producten.

Lees hier de hele nieuwsbrief

Delen met:
X