Nieuwsflits!

Verruiming van de AM-trainingen vanaf 5 juni

Vanaf zaterdag 5 juni zijn er verdere versoepelingen van de coronamaatregelen. Wat betekent dit voor het sporten en de AM trainingen? Basisregel blijft: 1,5 meter afstand tot elkaar.

In de extra nieuwsbrief staat aan welke regels we ons houden en op welke manier je je kunt aanmelden om mee te trainen. Deze nieuwsbrief is aan alle leden verzonden.  Heb je vragen daarover? Meld je via de button onder aan de nieuwsbrief.

  • Aanmelden voor de trainingen buiten de baan heeft nog steeds de voorkeur, vanwege het max. aantal sporters (15) in een groep en om te voorkomen dat de trainer iemand ter plaatse moet wegsturen. (Aanmelden: meestal via de trainer).
  • Kleedkamers en douches kunnen worden gebruikt. Hierbij dienen de geldende beperkingen ten aanzien van maximaal aantal personen die tegelijk binnen zijn te worden gerespecteerd, het maximum aantal staat op de deuren van de kleedlokalen vermeld.
  • Sportcafé en terras mogen open zijn tot 22.00 uur. Ook hier gelden nog beperkingen ten aanzien van het aantal gasten op het terras (max. 50 personen), zittend aan een tafel, niet schuiven met de tafels en natuurlijk: houd afstand tot elkaar. Binnen en buiten!
  • Alle groepen starten zoveel mogelijk vanaf het sportpark Jekerdal om samen het clubgevoel weer terug te krijgen. 
  • Mocht je een trainer willen benaderen om mee te rennen in zijn/haar groep dat kun je het emailadres vinden via deze link.

BELANGRIJK:
Niet iedereen voelt zich vrij en op zijn gemak. Houd rekening met elkaar en respecteer elkaars mening en gevoelens.
En:
GENIET ER VAN DAT WE WEER SAMEN KUNNEN SPORTEN!

Alle nieuwe afspraken en regels vanaf 5 juni.

Alle (corona gerelateerde) nieuwsbrieven zijn hier te vinden.

 

Delen met:
X