Nieuwsflits!

HERHAALDE OPROEP: Gezocht! Vrijwilligers voor het sportcafé

Herbert heeft vakantie van zondag 27 juni t/m zondag 4 juli. Op de oproep van Herbert een paar weken geleden heeft zich helaas nog geen enkele vrijwilliger gemeld die bardiensten zou willen draaien, zodat nu het voornemen is om het Sportcafé tijdens Herbert’s vakantie gesloten te houden. 

Vrijwilligers vormen het fundament van onze vereniging. We werken met elkaar en voor elkaar. Naast sportief bezig zijn  vinden we de sociale aspecten rondom het sporten minstens zo belangrijk. Het sportcafé is een belangrijk element hierin. We vinden het allemaal fijn dat we na afloop van de trainingen nog na kunnen praten onder het genot van een hapje en een drankje. Daarom nogmaals de oproep van Herbert Olthoff  aan alle leden van AM en SC Jekerdal. Vind je het leuk om te helpen achter een bar of in een keuken, of om op een andere manier een bijdrage te leveren aan het succes van het sportcafé?

Meer informatie lees je via deze link.
Direct aanmelden kan via deze link.

Bedankt!

Delen met:
X