Nieuwsflits!

Trainingen gaan door, maar ….

Het zal niemand zijn ontgaan, de zware regenval van de afgelopen dagen en de gigantische problemen in Zuid-Limburg. Donderdagavond hielden de buien na drie dagen eindelijk op, maar zijn er hele wijken moeten evacueren, ook leden van AM. Het water is nu licht aan het zakken, maar de overlast en de problemen zijn nog niet voorbij.

Morgenvroeg zullen de trainingen van de recreanten en de wandelafdeling doorgang vinden, de trainingen voor de SW groepen en de baantrainingen zijn allemaal afgelast. Het kan voor sommige trainers & leden niet of slecht mogelijk zijn om naar het sportpark te komen, ook i.v.m. de veiligheid. Daarom zijn er wellicht minder trainers en vraagt aanpassingen met de groepen zaterdagochtend. Het advies is om de trainingen in te korten en niet rond de Maas en de binnenstad te gaan rennen. Waar mogelijk zal de trainer in bestaande app-groepen contact hebben met sporters.

We wensen iedereen veel sterkte die is getroffen door de noodsituatie.
Het bestuur van AM

Delen met:
X