Nieuwsflits!

Kiwanis doneren 2600 euro aan RaceRunning Maastricht

Zaterdag 17 juli kregen de Racerunners bezoek van een afvaardiging van de Kiwanis.

Kiwanis is een wereldwijde vrijwilligersorganisatie, verenigd in lokale serviceclubs, die zich inzet voor de medemens en in het bijzonder voor kinderen. Op vele manieren proberen deze clubs met vrijwilligers bij te dragen aan het welzijn en de ontwikkeling van kinderen. 

Dankzij hun paasactie 2021, waarbij iedereen een chocolade paashaas met ei in een mooie verpakking konden kopen,  ging een gedeelte van de opbrengst dit jaar de Racerunners van Atletiek Maastricht. De president en een aantal leden van de Kiwanis overhandigden een cheque van maar liefst 2600 euro aan de Racerunners. Het bedrag zat verborgen in, hoe kan het ook anders, een chocolade paashaas. Daarvoor moesten de Racerunners wel iets doen. Ze mochten allemaal een voor een de chocolade paashaas kapot slaan met een houten hamer. Dat was voor onze Racerunners geen moeilijke opdracht en al heel snel wisten ze de cheque uit de kapotte paashaas te toveren.

De Racerunners van Atletiek Maastricht bedanken de Kiwanis voor deze hele mooie donatie!!!!

2021: Bezoek Kiwanies 17-7

Delen met:
X