Nieuwsflits!

Het sportcafé is weer open!

Het sportcafé ook op zaterdag weer open!

Sinds ruim een week is het sportcafé ’s avonds weer open.
De vrijwilligers die dat voor hun rekening nemen, hebben al snel hun draai gevonden, en de reacties van de leden – bezoekers zijn erg positief: “heel fijn dat we na de training weer samen iets kunnen drinken en bijkletsen”.
Vanaf volgende week is het sportcafé ook op dinsdagochtend open.

De zaterdagochtend is bij uitstek het moment om elkaar in het café te ontmoeten. Deze ochtend blijft erg lastig in te vullen, veel van onze leden hebben dan zelf hun training en willen die laten doorgaan.

Toch gaat de bar vanaf zaterdag 21 augustus weer open!
Daarvoor moeten we wel erg improviseren. Dus zijn we dringend op zoek naar mensen die dit zaterdagteam willen versterken.

Wil jij ook dat het sportcafé, als ontmoetingsplek voor en met leden, open blijft? Dat kun je helpen oplossen door zelf achter de bar te gaan staan! Ook mensen die 2 of 3 x een bardienst willen doen zijn welkom. En wellicht zijn er partners van leden die een zaterdagochtend mee willen helpen?

Kijk even bij de laatste lopende-zaken of neem via deze link Ik help mee om het sportcafé open te houden! contact op met de voorlopige barcommissie om te bespreken of je mee kunt helpen en op welke dag(en), of om namen door te geven van mensen die we kunnen benaderen.

We can do it!
Bedankt namens het Algemeen Bestuur van AM.

Delen met:
X