Nieuwsflits!

Goede prestaties meisjes junioren D competitiefinale

Super trots zijn we op onze meiden van het 1e meisjesteam D-junioren! Zaterdag 18 september hebben ze in Gorinchem meegedaan aan de landelijke C-finale competitie 2021. Het team is als 6e, van 12 deelnemende teams geëindigd met 5.018 punten. De ploeg bestond uit 8 meisjes: Myrthe de Koning, Marly Geraerts, Amina Dillmann, Jada Kraft, Mia Meerten, Felice Christophe, Noa Scholtissen en Julia Keulen.

Iedereen heeft zijn beste beentje voorgezet, er zijn heel veel persoonlijke records gesneuveld en hele mooie prestaties neergezet door álle atleten. Hier volgen er enkele: Jada 2e op de 60m met 8,65 sec en 1e bij verspringen met een nieuw pr van 4,48m. Mia liep een flink pr op de 600m en verbeterde haar tijd met maar liefst 7 sec tot 1:55,55min. Voorafgaande had ze al bijna haar pr op hoogspringen verbeterd, maar de lat viel nipt af op een hoogte van 1,40m. Felice sprong 1,20m hoog wat meteen een nieuw pr is. Myrthe de Koning werd 4e bij het speerwerpen met 22,37m. Voor de alle uitslagen zie atletiek.nu.

Kortom een zéér geslaagde dag voor de atleten, waarbij ze zeer veel plezier hadden en een hele ervaring rijker zijn!

Delen met:
X