Vacature beheerder Sportcafé Sportpark Jekerdal

“Sport is de belangrijkste bijzaak in het leven”

Sportcafé Jekerdal op Sportpark Jekerdal is de ontmoetingsplek van diverse sportverenigingen waarvan Atletiek Maastricht en voetbalvereniging Sportclub Jekerdal de grootsten zijn. Het café is fantastisch gelegen tussen de Jeker en natuurgebied de Sint Pietersberg. Door de gezelligheid en gastvrijheid in het Sportcafé zijn meer dan tweeduizend actieve sporters en hun aanhang er kind aan huis.

Vacature beheerder Sportcafé Jekerdal
(2 x 18 uur of duobaan van totaal 36 uur)

Wij zijn op zoek naar een nieuwe gastvrouw/-heer. Het betreft een functie voor totaal 36 uur te verdelen over 2 personen. Dat kan in 2 banen van ieder 18 uur of in een duobaan waarin een koppel/echtpaar de vrijheid heeft om de uren onderling te verdelen.

We zoeken iemand die initiatiefrijk, gezellig, gastvrij en stressbestendig is. Iemand die klantgericht is en het leuk vindt om recreatieve sporters van alle leeftijden te ontvangen. Met voldoende leidinggevend talent om vrijwilligers te begeleiden tijdens bardiensten in het weekend. Werken overdag op zaterdag en zondag is geen probleem. Ervaring in de horeca is een pre.

Tot het takenpakket behoren onder meer:

  • Zorg dragen voor een representatief sportcafé met keuken
  • Inkopen, samenstellen en beheren van het assortiment.
  • Pro-actief stimuleren van gezonde drank en food
  • Begeleiden van vrijwilligers tijdens bardiensten
  • Zorgen voor openstelling overdag op zaterdag en zondag

Functie eisen:

Je hebt ervaring in een soortgelijke omgeving. Je beschikt over een SVH-verklaring sociale hygiëne en een BHV/EHBO diploma of bent bereid deze opleidingen te gaan volgen. Ook heb je kennis van HACCP (hygiene code).

Wij bieden een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de horeca cao, referentiefunctie A.6.I. Een bonusregeling behoort tot de mogelijkheden.

Denk jij de juiste kandidaat te zijn voor deze functie? Stuur dan een brief met motivatie en cv voor 1 december 2021 naar jekerdalfaciliteitengebouw@gmail.com

Neem voor meer informatie gerust contact op met Stichting Faciliteitengebouw Jekerdal, telefoon 06-25007640.

Delen met: