Nieuwsflits!

Rabo ClubSupport levert mooi bedrag op voor de FrameRunners

“Beste AM’ers,

Dank voor jullie stem op AM bij de Rabo Clubsupport actie. We hebben van de Rabobank een cheque in ontvangst mogen nemen van 961,06 euro. Van de deelnemende Maastrichtse clubs hebben we daarmee de meeste stemmen behaald. Zaterdag 30 oktober jl. werd deze cheque feestelijk aan de framerunners uitgereikt.

Het geld wordt bestemd voor het opzetten van de mogelijkheid voor volwassen met een loopbeperking om op de baan te sporten met behulp van de Framerunner. Deze donatie van de Rabobank is daarbij een mooie opsteker en een start van het bijeenbrengen van de benodigde middelen.

De verdeling van de donaties van de Rabobank is gebaseerd op het aantal uitgebrachte stemmen. Voor de volgende editie is het dan ook van belang dat we vroegtijdig starten met de werving van stemmen om een nog mooier resultaat te behalen.”

Kijk hier voor de feestelijke uitreiking van de cheque.

Delen met:
X